Heerlijk buitenleven met een steigerhouten loungebank

Heb je een gezellig terras of een mooie tuin, maar ben je altijd aan het slepen met stoelen op het moment dat je vrienden op bezoek komen? Of vind je het heerlijk om zelf lekker languit te luieren? Met een steigerhouten loungebank zit je met het hele gezin, je vrienden of in je eentje altijd comfortabel.

Voor iedere tuin of terras
De stoere, aardse uitstraling van een steigerhouten longebank past in iedere tuin of op ieder terras. Op een strak aangelegd terras kies je voor stijlvol gekleurde kussens en brengt het verweerde hout wat warmte. In een weelderige tuin kun je de bank bijvoorbeeld aankleden met kussens in fleurige, romantische prints. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Verzorging
In principe kan een steigerhouten loungebank het gehele jaar door buiten blijven staan. Het hout zal op die manier steeds verder vergrijzen. Wil je de loungebank toch beschermen tegen weer en wind, dan kun je er altijd voor kiezen de bank te oliƫn of te verven. Noodzakelijk is het echter niet.

Mooi in elk seizoen
Omdat de loungebank altijd buiten kan blijven staan, pik je ook de vroege voorjaarszon en de laatste zonnestralen in het najaar wat sneller mee. In de winter kun je de bank gezellig aankleden met bijvoorbeeld een kerstmand of lantaarns voor extra sfeer.

Zie je jezelf al zitten, gezellig met vrienden of familie, of misschien wel in je eentje met een spannend boek of een lekker glaasje wijn? Een steigerhouten loungebank is een waardevolle aanwinst voor ieder terras.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>