Meubels van steigerhout

Meubels van steigerhout zijn gemaakt van planken. Deze planken kunnen heel lang zijn, wat het ontwerp kan bepalen. Meubels van steigerhout hebben altijd een soort van rechthoekigheid, wat deel uitmaakt van hun charme. Samen met het uiterlijk van het hout, geeft het deze meubels hun unieke karakter.
Steigerhout is vurenhout, blank hout dat na een aantal maanden van kleur verandert en grijzig wordt. Met een doorzichtige beits kan dit aspect benadrukt worden. Of er wordt een wash aangebracht, wat ook nieuw hout een prettig doorleefde uitstraling geeft. Dat is meteen ook het aantrekkelijk van steigerhout. het is nooit tuttig, wel robuust. Door zijn stoere recht tot recht aan imago, is steigerhout uitermate geschikt voor tuinmeubilair.

Ook binnenshuis worden meubels van steigerhout steeds populairder. Een ombouw voor de televisie, een speelhuisje voor de kinderen, schilderijlijsten. Een kast van steigerhout met zichtbare scharnieren, gehengen genaamd, geeft een landelijk effect. Denk verder bijvoorbeeld aan prachtige, lange en stevige tafels, geschikt voor gezellige en eindeloze maaltijden met je familie of vrienden. Deze tafels ogen en zijn heel sterk, je kunt er rustig op gaan zitten. Door de veelzijdigheid van steigerhout, kunnen in feite alle meubels ervan gemaakt worden. Er zijn veel voorbeelden van prachtige bedden, compleet met kasten en nachtkastjes. Veel hout in een slaapkamer creƫert sfeer en dit hout geeft tegelijk de indruk van een zekere lichtheid. Niks geen massief eikenhout, maar minstens zo mooi en sterk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>